Simt sa-ti spun!

Buna!

Am vrut sa înregistrez un video, dar nu am putut. Am simțit sa îți scriu.
Ma simt datoare sa împărtășesc aceste gânduri cu cineva. Simt o recunostinta fata de Dumnezeu care in fiecare zi îmi echilibrează gândurile, emoțiile, temerile, bucuriile. Și vreau sa dau mai departe in speranța ca poate cineva mai are nevoie, așa cum și eu am nevoie.
Cred in dragostea dintre oameni și cred ca putem sa fim mai buni unii cu alții, sa ne gândim mai mult la sentimentele celorlalți. Bunătatea vindeca suflete!
Îți scriu din inima acum, sa știi. Chiar am inima deschisă si dacă m-ai vedea acum ai observa ca am ochii puțin inlacrimati. Dar nu de tristete, ci cumva îmi bucura atat de mult sufletul faptul ca am posibilitatea sa scriu toate acestea in acest moment. Îmi doresc foarte mult ca măcar cineva sa prindă un gând bun, care sa îl ajute.


Astăzi vreau sa te încurajez sa îți faci o lista cu toate lucrurile tale bune. Cu acele atu-uri ale tale personal, cu acele înzestrări pe care te poți baza.
Te rog, nu te uita la nimic ce tine de slăbiciunile tale! Ai timp sa te ocupi și de ele cândva. Acum, uita-te doar la cele bune!
Ai cu siguranța atat de multe bune și stiu cum e sa uiți de ele și parca sa îți iasă in evidenta cele care nu plac. Sa te concentrezi pe ce nu ai, in loc pe ce ai. Hai sa construim un castel din resursele pe care le avem! Hai!
Gândește-te doar la toate oportunitățile care exista in viața ta. Atat in tine ca persoana , cât și ca resurse care îți fac viața mai ușoară: o mașina, job, un prieten, o carte, orice care crezi ca te ajuta pe tine sa avansezi, indiferent cât de lent sau greu.
Și profita la maxim de toate oportunitățile acestea, ia-le ca fundații peste care poți construi, ia-le ca resurse care sa te ducă puțin mai in fata spre următorul obiectiv din scopul sau visul tau!


Daca ai o problema sau o situație și nu mai știi care e visul tău, nu te îngrijora. In orice încercare, dacă privim binele din orice rau, o sa gasim speranța! Și împreuna cu o speranța, vine întotdeauna și o direcție! Nicio încercare nu vine fără transformare. Iar transformările ne fac mai puternici, mai înțelepți.
Dumnezeu te vrea de succes! Te vrea fericit. Nu lasă ca aceasta moda a comparației sa îți distragă atenția de la cine esti, ce ai tu si care este adevărata ta motivatie in aceasta lume. Chiar: tu de ce faci ceea ce faci? Care este motivația din spatele acțiunilor tale?
Acum acționezi conform dorințelor tale reale?
Atat voiam sa zic azi. Ca ești special. Ca ai multe lucruri bune in viața ta! Ca poți sa folosești resursele tale pas cu pas, puțin câte puțin pana ajungi la visul tău! Nu trebuie sa vezi tot drumul. E suficient dacă vezi următorul pas!
Asta imi iau eu din conversațiile mele cu Dumnezeu. Si am spus sa îți spun și tie. Te imbratisez. Astăzi mi-a fost mai ușor sa îți transmit asa!

2 gânduri despre „Simt sa-ti spun!”

  1. „Nu lasă ca aceasta moda a comparației sa îți distragă atenția de la cine esti, ce ai tu si care este adevărata ta motivatie in aceasta lume.” –> Foarte frumos! Multumim de sharuire!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s