Gânduri scrise

Dacă este ceva ce am invatat de-a lungul timpului este ca a-mi urma chemarea este fix calea care îmi aduce bucuria in viața.

Am invatat-o și prin exemplul când am ascultat de alte persoane și apoi am regretat (s-a întâmplat din fericire de foarte putine ori pentru ca sunt destul de încăpățânată când este vorba despre credințele mele) și am invatat-o de cele mai multe ori prin faptul ca am făcut doar ceea ce am crezut eu ca este de făcut și mi s-a dovedit ca a fost corect pentru mine, chiar dacă din punctul de vedere al altor persoane nu parea corect.

Consider ca atunci când ne urmam calea personală suntem pe drumul sa experimentam tot ceea ce avem mai bun de experimentat și ne îndreptam spre cine trebuie sa devenim.

De la cele mai mici lucruri la cele mari, sa facem lucrurile conform viziunii noastre este ceea ce ne da entuziasm sa trecem la treaba și forța sa continuam.

Unul dintre cele mai bune lucruri in viața este sa poți sa te uiți înapoi și sa știi ca ai dat tot ce ai putut pentru tot ceea ce ti-ai dorit tu! Nu altcineva!

Ceea ce este corect pentru cineva anume și ceea ce înseamnă fericirea pentru cineva anume nu înseamnă ca este valabil și pentru tine/mine.

Prejudecățile distrug relații. Prejudecățile distrug vise. Descurajează actiuni. Rănesc sau handicapeaza un suflet crud. Hai sa fim mai buni! Sa încurajam mai mult! Sa susținem mai tare! Sa facem tot ce putem sa ridicam persoana de lângă noi! 😊

Nu conteaza cum arată visele tale sau acțiunile tale in comparație cu ale altora( atat timp cât sunt etice), conteaza doar dacă tu ești multumit și încântat de ele și de progresul realizat! 😊

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s