Frumusetea si emotia din jurul nostru

Daca privești acum in jurul tău, ce îți încânta și îți gâdila sufletul măcar putin? Ce este plăcut pentru tine și ești recunoscător/recunoscătoare ca exista?

Frumusețea este aici, in tot ce ne inconjoara și este prezenta sa ne bucure sufletul. Imaginează-ti o raza aurie de soare la apus , un ciripit de pasarele, o plimbare prin pădure sau in parc in mijlocul primăverii, un copac înflorit și colorat, un pahar cu ceai fierbinte, un animaluț pufos și drăgălaș, aburul care iese dintr-o mâncare fierbinte și apetisanta, un parfum de tei lângă casa ta, un ras de copil.
Lucruri mici, dar care ne colorează sufletul. Care il trezesc la viața, îl bucura și îi picura acolo dragoste in el. Uneori este atat de plăcut sa ne dam jos din patul in care ne-am învelit cu pătura grijilor și sa ieșim la soare, sa ne conectam cu energia și cu bucuria simpla a vieții.

Ma încânta frumusetea naturii și mi se pare absolut minunat ca uneori am posibilitatea sa o surprind printr-o fotografie și sa o pastrez amintire. Ma încânta oportunitățile infinite care exista in jurul nostru de a surprinde o emoție. In natura, intr-un zâmbet, in petalele unei flori, in bucuria din ochii unui copil, in fericirea unei reîntâlniri cu cineva apropiat.
Emoția este atat de specială. Este cea care ne face sa trăim, sa visam, sa ne transformam. Emotia este vie! Este umană! Este cea care ne aproapie și ne face sa fim atat de asemănători!
Astăzi ma simt recunoscătoare pentru ca am oportunitatea de a vedea toate aceste lucruri, de a le simți, de a le celebra și de a le lasă sa ma conducă prin viața! ♥️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s