Intr-un război de pareri, mor oameni.

Încercând sa faci perfect, nu îți mai iese și renunti. Te gândești la ce spune unul, la ce spune altul. Dar despre ce spui tu, ce zici? Dacă e suficient sa fie bun pentru tine si atat? Dacă e suficient doar părerea ta și ceea ce reprezintă pentru tine?
Indiferent ce și cum vei face, oricum pentru cineva nu o sa fie bine si mai ales perfect. Fiecare privește viața prin lentilele sale. Prin experiențele și credințele sale.
Nu o sa fim niciodată fericiti, impliniti și nici in planul pe care Dumnezeu îl are cu noi dacă ne pasa atat de mult de ceea ce spun ceilalți.
Hai sa stam in liniste cu noi si sa facem ceea ce ne bucura pe noi. Timpul trece repede. La final de viața nu te vei mai intreba dacă ii pasa cuiva ce regrete ai tu. Oare ce părere are “X” de regretul meu? Hai sa luam acele decizii in care credem noi. Sa mergem in direcția pe care o vedem noi.
Trăiește altcineva in locul tău? Vine altcineva și te ajuta când ești singur? Știe cineva ce e e in sufletul tău? Doar tu. Și Dumnezeu. In rest, sunt doar pareri.
Hai sa facem ce ne face fericiti. Orice. Cât de mic. Hai sa ne trăim viața după cum simțim noi, nu dupa cum simt alții pt noi.

Cred ca doar așa puteam avea o viața fericita și linistita:

  1. Daca facem ceea ce ne place și nu ne pasa de ceea ce cred ceilalți ;
  2. Daca ne construim un caracter integru, bazat pe intelepciune si iubire fata de ceilalți.

Lasă sa iasă la iveală ceea ce te reprezintă. Pasiunile tale. Bucuriile tale. Pasiunile tale poate ma vor face fericita și pe mine. Am nevoie sa văd oameni fericiti și care sa ma inspire sa fiu mai buna.
Lucrează la tine, la gândurile tale. Citește cărți de dezvoltare personală, învață de la oamenii care au viața așa cum o vrei tu, învață de la oameni cu valori bune de viața și citește Biblia. Citește Biblia ca sa înveți sa ii iubesti pe ceilalți, sa înveți cum sa relationezi cu ei fără sa rănești. Sa înveți cum sa vindeci sufletul cuiva, nu sa îl lovești mai tare. Sa înveți cum sa iei decizii corecte pentru ceea ce Dumnezeu are pentru tine, nu pentru ceea ce au stabilit părinții, vecinii și rudele. Sa înveți ceea ce este cu adevărat important in viața, nu ceea ce ni se prezintă in societate.
Hai sa invatam sa fim oameni. Sa fim fericiti. Sa valoram ceva. Sa contribuim. Sa oferim. Sa stam și sa ne odihnim câteodată fără sa ne simțim vinovați. Sa ne bucurăm de lucrurile mici. Sa bucurăm suflete. Sa nu trăim degeaba. Sa ne iubim familiile așa cum sunt ele și sa le respectam mai mult. Sa luptam pentru credințele noastre. Sa invatam sa invatam. Sa invatam sa trăim. Cu bune și rele. Sa fim oameni cu oamenii! Sa iubim așa cum am vrea sa fim iubiți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s