Când a fost ultima data când ai ieșit la o cina cu sufletul tău?

Buna! Ce mai faci?

Ce planuri ai azi?

Unde te duci?

De ce?

As vrea sa stiu in ce stare mai e sufletul tău!

Mi-a dat un telefon azi și mi-a zis ca e îngrijorat pentru tine, ca nu prea ii mai răspunzi la apeluri, ca iti mai da mesaje și ca le vezi, dar răspunzi foarte rar și când răspunzi e cam sec și zici ca ai treaba.

Ați mai vorbit serios in ultima perioada sau ai lăsat lucrurile de la sine, fără sa investești acolo vreun pic?

Te întreb și eu așa, ca nah… era destul de trist și mi-a părut parca rau de el. A zis ca te vede făcând ceva ce știe ca nu îți place și ar vrea sa îți aminteasca ce îți place, dar nu vrei sa îl asculti : Când a fost ultima data când ai ieșit in oraș cu sufletul tău sa îi mai asculti și lui Off-ul sau chiar planurile, ideile? Zicea ca ești ocupată cu altele.

Mi-a zis ca tot încearcă sa îți atragă atenția cu dragostea lui. Are și el nevoie de putina atentie și in același timp zicea ca el știe tot despre tine: ce îți place, ce nu îți place, ce te face fericita , dar tu……….

Când erați mici erați foarte buni prieteni. Făceați totul împreuna. Făceați in așa fel încât ceea ce ii plăcea lui îți plăcea și tie și invers. Acum, știi ca el e acolo negreșit și nu prea îți mai pasa de el. Îți pasa de ce cred ceilalți, de ce zic ceilalți, de bani, de prieteni, de …

Numai de el nu. Bine, poate exagerez, dar zic ce mi-a zis. Știi cum e când cineva e rănit. Acum tu faci cum crezi.

Știi, el ar putea sa îți dea viața pe care o visezi dacă l-ai asculta cu adevărat. Nu pentru ca are toți banii din lume, ci pentru ca are toata fericirea din lume. Dacă te-ai opri sa vezi ce părere are despre job-ul pe care îl ai, despre ceea ce faci acum, despre grijile tale sau despre temerile tale , ti-ar putea da bucuria copilăriei. Ti-ar putea arata drumul corect, drumul pe care trebuie sa mergi de dinainte sa te naști, nu pe drumul despre care ti-au spus ceilalți. Știi, sufletul tău are abilitatea de a scoate tot ce e mai bun din tine. Poate ar trebui sa îl asculti mai des!

El nu mai insista așa tare la tine pentru ca vede ca nu iti mai pasa. Sau îți pasa, dar nu ai timp de el. Și mai încearcă așa, prin diverse împrejurări sa îți mai zică una alta. Spera doar ca spre sfârșitul vieții sa nu vii plângând la el sa ii spui ca îți pare rau ca nu ai făcut aia și aia și aia.

Sufletul tău a venit cu tine aici pe Pământ cu un scop. Aveți un scop de îndeplinit. Problema e ca el nu poate fără tine și nici tu fără el. Și in acest caz, neîndeplinind scopul suferi și tu și el și ceilalți care ar fi trebuit sa primească darul vostru.

Da, doar știi ca ai niște daruri, talente, abilitați care se leaga de tine ca unse.

Ai energia ta aparte care te trage intr-o direcție in mod automat și exista energii care nu vin la tine sub nicio forma.

Dacă urmezi energia ta, poți sa oferi celorlalți dragoste autentica, o dragoste care atunci când o oferi te încarcă. Te încarcă pentru ca oferi fără sa te chinui nici măcar un pic. E din tine, e natural, e pentru tine și sufletul tău și in folosul celorlalți.

Însă dacă tu nu îți asculti sufletul, ce ai putea oferi acestei vieți? De unde îți iei energia atunci când acționezi dintr-o energie care nu e ta? Care atunci când o oferi in loc sa te încarce te descarca? Poate de aceea uneori te simți pierdut. Ai nimerit in alta parte, pe alt drum decât ceea ce îți este menit sa fi. Și asta pentru ca nu ai ascultat. Dar nu e târziu. Ai oricând posibilitatea sa decizi in ce destin vrei sa te afli : In cel natural, influențat de circumstanțele vieții , de familie, de oamenii din jurul tău sau in destinul divin, pe care Dumnezeu îl are pentru tine intr-un mod unic, doar al tău, diferit de cum te aștepți tu, un destin care poate sa ofere acestei vieți ceva ce numai tu poți.

Lasă-i pe ceilalți. Și ei au ceva de îndeplinit si ceea ce au ei de oferit nu ai și tu de oferit. Lasă stereotipurile despre ce ar trebui sa faci, sa fi, sa crezi! Crezi ce vrei tu, fi ce vrei tu , asculta-ti sufletul și te vei conecta cu ceea ce Dumnezeu are sa îți ofere tie și tu Lui!

Te îmbrățișez!

Ce sa ii transmit sufletului tău?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s