Va mulțumesc!

Sufletul meu este plin de recunoștință pentru acest început plin de susținere din partea voastra.

Recunosc ca am primit mai multe încurajari decât îmi puteau trece prin minte și acest lucru m-a făcut sa realizez încă o data cat de frumoși sunt oamenii și cum fiecare a fost creat cu bunătatea și frumusețea sa aparte. Încă o data mi s-a confirmat ca noi alegem unde sa ne îndreptăm atenția și dacă alegem sa ne uitam la ce e frumos în oameni vom descoperi atâtea lucruri bune.

Va mulțumesc!!! Fiecare comentariu primit din partea voastră a fost o validare a faptului ca este bine ceea ce vreau sa fac. Am primit nu numai comentarii la postarea de pe Facebook, dar am primit și mesaje în privat și aprecieri fata în fata. 😊Mai mult decât atât, am primit chiar și recomandări și ajutor în ceea ce privește îmbunătățirea blogului de la persoane care cunosc domeniul. Ce frumosi sunt oamenii care susțin idei și activități noi. Va mulțumesc din tot sufletul! Este absolut minunat sa pornești la drum cu o idee și sa vezi persoane ce se alătură pentru a face ca acea idee sa infloreasca!

Oamenii sunt frumoși. Sunt frumoși atât pe dinăuntru cat și pe dinafara. Oamenii sunt sufletele pure care iubesc și vor sa ofere aceasta iubire. Indiferent de ceea ce vedem la suprafață la o persoana, eu știu ca acolo, înăuntru, exista un om cu iubire, cu pasiune, cu sentimente profunde, cu vise, cu frici, cu bucurii de copil. Trebuie doar ca fiecare din noi sa lucram sa fim mai buni, sa alegem sa privim frumosul și sa judecam mai puțin ; sa etichetam mai puțin după aparente și după înfățișare și sa ne amintim mereu ca omul este format de fapt din doi oameni : din cel ce îl vedem la suprafață în corpul sau fizic și din cel ce exista înăuntru (omul dinăuntrul nostru), pe care nu ai cum sa îl vezi din prima. Ci în timp. Descoperind. Am citit undeva ca dacă atingi sufletul unei persoane pășești pe tărâm Sfânt. Sufletul nostru este Sfânt. De aceea este atât de profund și frumos.

Iar astăzi, încă o data, vreau sa mulțumesc acelui om dinăuntrul vostru care a avut plăcerea și bucuria sa îmi scrie un mesaj de incurajare și susținere. Omul vostru dinauntru a bucurat omul meu dinauntru și au creat o legatura poate mica, dar frumoasa și puternica. Au facut cunostinta într-un mod spiritual, acolo unde cele mai frumoase amintiri se creează…..

Fiți binecuvântați cu dragoste de sine, cu pace, echilibru, pasiune în tot ceea faceți, iubire pentru ceilalți, vise îndeplinite și….putere de a acționa în ciuda oricăror provocări! 🙏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s