Hello! Eu sunt Floris 😊

14FE0FBF-DDAF-4332-AC74-72182102D19B

Habar nu am cum ar trebui sa arate un blog. Dar știu ca îmi place sa scriu și cred ca a venit timpul sa o fac și public, nu doar eu cu mine și in caietele mele. 😊

Cum ziceam, nu știu cum ar trebui sa arate un blog și nici ce ar trebui sa scriu acum. Doar încep. Întotdeauna am urmat ceea ce intuiția mea m-a îndemnat sa fac și știu ca a cunoște tot drumul se întâmplă foarte rar. Ce este important e sa cunoaștem următorul pas, să-l facem pe acela și ni se vor descoperi și următorii pași.

Eu sunt Floris Angelica, o absolut convinsa ca fiecare persoana este pe acest Pământ cu un scop și ca talentele și visele noastre sunt un indicator către menirea noastra. Toată viata m-am lăsat condusa de ideea ca trebuie sa îndeplinesc planul lui Dumnezeu pentru mine și sa aflu pentru ce am fost creata. Cred cu tărie ca dacă folosim talentele noastre, putem nu numai sa fim fericiți, dar sa facem și alți oameni fericiți prin ceea ce avem de oferit.

Motivația mea? E sa pot sa ma descopăr atât de bine pe mine încât sa am puterea, tăria și resursele încât sa ajut și alți oameni sa o facă. Nu sa ma descopere pe mine 😁, ci sa ii ajut pe ceilalți sa se descopere pe ei înșiși. Vreau sa pot fi acea persoana care poate da un impuls, o incurajare, o susținere pentru ca cineva sa își urmeze visele. Pentru ca eu cred ca visele sunt o proiecție realizata de Dumnezeu pentru a ne arata cum ar putea fi viata noastră. De ce sa nu le urmam dacă exista aceasta posibitate? Dacă Dumnezeu ne-a dat un vis, ne va da și posibilități de finanțare a lui. Trebuie doar sa credem. Și sa acționăm.

Și, ei bine, pentru a putea încuraja pe ceilalți sa facă acest lucru, în primul încep cu mine. Iar una din pasiunile mele, încă din clasele primare e sa scriu. Iubeam temele la compunere și pana in prezent iubesc sa scriu. Nu plec nicăieri fără un pix și un caiet după mine. Am caiete întregi scrise cu gândurile mele, iar unul din visele mele e sa am în casa o camera cu o biblioteca imensa și un loc de scris și citit în tihna.

Nu am așteptat momentul pentru a avea blogul perfect. Nu am așteptat sa fiu experta în a scrie. Încep pentru ca asa știu ca pot descoperi traseul. Din exercițiu și experienta. Asa te încurajez sa faci și tu cu ceva ce îți place.

De-abia aștept sa vad cum se dezvolta acest blog. Pana atunci, te rog sa ma susții. 😬 Întotdeauna la început sunt emoții. Și teama. Și entuziasm. Și un amalgam de sentimente.

Te îmbrățișez! O zi cu mult spor 😊😍

Floris Eftimie

 

 

 

 

 

4 gânduri despre „Hello! Eu sunt Floris 😊”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s